Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En krydret og fyldig masalasuppe. Lavet med en færdigsnittet grøntsagsblanding og skinkekød i tern. Serveret med lunede rugbrødsboller. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 800 gramfrossen tikka masala-blanding
- 3 dlvand
- 4 dlkokosmælk
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 300 gramfersk skinkekød i tern
- 500 gramrugbrødsboller
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Svits grøntsagsblandingen i et par minutter i lidt olie i en stor gryde. Tilsæt vand, kokosmælk og grøntsagsbouillon og bring suppen i kog. Lad suppen simre under låg i 10 minutter.2
Steg skinkekødet på en pande i lidt olie til de er gennemstegte. Anret kødet i en skål.3
Lun bollerne i en brødrister eller i ovnen.4
Blend suppen med en stavblender og smag til med salt og peber. Server med boller, skinke i tern og evt. lidt grønt på toppen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til stege kødet. De kan også hjælpe med at dække bord.