Max 15 min.: Melonsalat med couscous og salatost

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramcouscous
  • 25 grampinjekerner
  • 3 stksnackpeber
  • 0.5 stkagurk
  • 125 gramsukkerærter
  • 40 gramspæde spinatblade
  • 1 stkrødløg
  • 0.5 stkmelon
  • 200 gramsalatost i tern
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Melonsalat med couscous og salatost

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker vegetarisk melonsalat med fuldkornscouscous, agurk, sukkerærter, snackpeber, spinat, salatost og ristede pinjekerner på toppen. Velbekomme!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramcouscous
  • 25 grampinjekerner
  • 3 stksnackpeber
  • 0.5 stkagurk
  • 125 gramsukkerærter
  • 40 gramspæde spinatblade
  • 1 stkrødløg
  • 0.5 stkmelon
  • 200 gramsalatost i tern
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog couscousen efter anvisningen på pakken og lad den køle af.

2. Rist pinjekernerne på en tør pande.

3. Skyl snackpeberne, agurken, sukkerærterne og spinatbladene og pil skrællen af rødløget. Skær snackpeberne, agurken, sukkerærterne, rødløget og melonen ud efter eget ønske.

4. Vend alle ingredienserne sammen med en god sjat olivenolie og smag til med salt og peber eller stil alle ingredienserne ind på bordet i små skåle og lad hele familien sammensætte deres egen melonsalat. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Ekstra smag: Top med husets yndlingsdressing.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre