Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Super nemme og lækre minipizzaer med mascarpone, oliven, rødløg, mozzarella og rosmarin. Serveret med friske grønne bønner og appelsinbåde. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 0.5 stkrødløg
- 4 stknapoli fuldkornsmadbrød
- 100 grammascarpone
- 100 gramkalamataoliven uden sten
- frisk rosmarin
- 1 kuglemozzarella
- 300 gramgrønne bønner
- 3 stkappelsin
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Pil skrællen af rødløget og skær det i ringe.3
Læg brødene på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel mascarpone, rødløg, oliven, friskhakket rosmarin og friskrevet mozzarella på madbrødene og bag minipizzaerne i ovnen i 10-15 min. til osten har fået en gylden farve.4
Skær enderne af de grønne bønner og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 5 min.5
Skær appelsinerne i både.6
Server de sprøde minipizzaer med grønne bønner og appelsinbåde som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.