Max 15 min.: Mørbradbøffer med lækker kartoffelsalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 6 stkmørbradbøffer
  • 150 gramfrosne ærter
  • 1 pottedild
  • 320 gramspæd kålsalat m. dressing
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Saftige mørbradbøffer med hurtig kartoffelsalat med kål og ærter, som er vendt i en hurtig dild- og sennepsdressing. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skrub kartoflerne og kog dem i saltet vand til de er lige nøjagtigt møre, når du prikker i dem med en gaffel. Hvis kartoflerne er store, så skær dem i mindre stykker. Pas på de ikke får for meget - så falder de fra hinanden, når de røres sammen med de øvrige ingredienser.

2. Hæld vandet fra kartoflerne og overhæld dem med koldt vand, så de køler af.

3. Steg mørbradbøfferne på en pande i olivenolie. Lad dem hvile utildækket på et skærebræt indtil servering.

4. Overhæld ærterne med kogende vand, så de tør op.

5. Hak dilden fint og bland den sammen med dressingen, der følger med kålsalaten, creme fraiche og presset hvidløg. Smag til med salt og peber.

6. Vend kartoflerne sammen med ærter, den færdige kålsalat og dressing.

7. Server mørbradbøfferne med den cremede kartoffelsalat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande salaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre