Max 15 min.: Nemme pizzaer med pepperoni og kogte bønner

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 8 stkpitabrød med fuldkorn
  • 280 gramøkologisk pizzasauce
  • 100 grampepperoni
  • 200 gramrevet ost
  •  tørret oregano
  • 500 gramfrosne bønner
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

De er simpelthen så nemme at lave, de her pizzaer. Opskriften er også perfekt, hvis dit barn skal ha' sin egen maddag. Vi serverer pizzaerne med sprøde blancherede bønner. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 210 grader varmluft.

2. Smør de hele pitabrød med ca. 2 spsk. pizzasauce på hver. Fordel ca. 5 skiver pepperoni og revet mozzarella på hvert pitabrød. Pepperoni nederst og mozzarella øverst. Drys med lidt tørret oregano på toppen.

3. Bag minipizzaerne i ovnen i ca. 10 minutter, til osten er smeltet og blevet gylden.

4. Giv bønnerne et hurtigt opkog i saltet vand i tre-fem minutter.

5. Så er der aftensmad. Kan det være nemmere? Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at fordele pepperoni og mozzarella på pitaerne. Hvis du kan lide pizza med ekstra tynd bund, så kan du dele pitabrødet i to og toppe med fyldet på pitabrødets inderside.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre