Max 15 min.: Nudelsalat med avocado, edamame og peanuts

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 0.5 stkspidskål
  • 200 gramgulerødder
  • 0.5 stkagurk
  • 150 gramedamamebønner
  • 2 stkavocado
  • 1 stklime
  • 100 grampeanuts
  •  soya
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Nudelsalat med avocado, edamame og peanuts

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet en lækker kold nudelsalat med spidskål, gulerødder, agurk, edamamebønner, avocado, peanuts, lime og soya. Den er superhurtig at lave og smager skønt. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 0.5 stkspidskål
  • 200 gramgulerødder
  • 0.5 stkagurk
  • 150 gramedamamebønner
  • 2 stkavocado
  • 1 stklime
  • 100 grampeanuts
  •  soya
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Overhæld dem herefter med koldt vand og lad dem dryppe af. Vend dem herefter i olivenolie.

2. Snit spidskålen fint - evt. på et mandolinjern. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern, skyl agurken og skær den i mundrette størrelser. Overhæld edamamebønnerne med kogende vand efter anvisningen på posen.

3. Vend alle grøntsagerne sammen med nudlerne eller hæld alle ingredienserne i små skåle hver for sig.

4. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i skiver. Server nudelsalaten i skåle og top med limesaft, soya, avocado og peanuts. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle agurken og skrælle gulerødderne.

Ekstra smag: Top med friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre