Max 15 min.: Nudelsalat med avocado og peanuts

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 0.5 stkspidskål
  • 200 gramgulerødder*
  • 0.5 stkagurk
  • 150 gramedamamebønner
  • 2 stkavocado
  • 1 stklime
  • 100 grampeanuts
  •  soya
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en lækker kold nudelsalat med spidskål, gulerødder, agurk, edamamebønner, avocado, peanuts, lime og soya. Den er superhurtig at lave og smager skønt. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Overhæld dem herefter med koldt vand og lad dem dryppe af. Vend dem herefter i olivenolie.

2. Snit spidskålen fint - evt. på et mandolinjern. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern, skyl agurken og skær den i mundrette størrelser. Overhæld edamamebønnerne med kogende vand efter anvisningen på posen.

3. Vend alle grøntsagerne sammen med nudlerne eller hæld alle ingredienserne i små skåle hver for sig.

4. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i skiver. Server nudelsalaten i skåle og top med limesaft, soya, avocado og peanuts. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle agurken og skrælle gulerødderne. Ekstra smag: Top med friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre