Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En lækker nudelsalat der serveres kold med fuldkornsnudler, mango, rejer, edamamebønner, agurk, cherrytomater, basilikum og en simpel dressing af græsk yoghurt og sød chilisauce. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornsnudler
- 300 gramedamamebønner
- 200 gramfrosne rejer
- 0.5 stkagurk
- 20 stkcherrytomater
- 1 stkrødløg
- 1 stkmango
- 1 pottefrisk basilikum
- 1.5 dlgræsk yoghurt
- 2 spsksød chilisauce
- 1 stklime
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog fuldkornsnudlerne efter anvisningen på pakken. Tilsæt edamamebønnerne og de frosne rejer lige inden du hælder vandet fra.2
Overhæld herefter det hele med koldt vand, lad det dryppe godt af og vend med en god sjat olivenolie.3
Skyl agurken og cherrytomaterne, pil skrællen af rødløget og skær det ud efter eget ønske. Skræl mangoen, fjern stenen og skær kødet i små tern. Skyl basilikum og hak den fint.4
Vend nudler, edamamebønner og rejer sammen med grøntsager, mango og friskhakket basilikum i en skål og smag til med salt og peber.5
Rør græsk yoghurt sammen med sød chilisauce og smag til med limesaft.6
Server nudelsalaten i skåle og top med chilidressingen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.