Max 15 min.: Nudelsalat med mango og rejer. Hertil sød chilidressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 300 gramedamamebønner
  • 200 gramfrosne rejer
  • 0.5 stkagurk
  • 20 stkcherrytomater
  • 1 stkrødløg
  • 1 stkmango
  • 1 pottefrisk basilikum
  • 1.5 dlgræsk yoghurt
  • 2 spsksød chilisauce
  • 1 stklime
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Nudelsalat med mango og rejer. Hertil sød chilidressing.

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

En lækker nudelsalat der serveres kold med fuldkornsnudler, mango, rejer, edamamebønner, agurk, cherrytomater, basilikum og en simpel dressing af græsk yoghurt og sød chilisauce. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 300 gramedamamebønner
  • 200 gramfrosne rejer
  • 0.5 stkagurk
  • 20 stkcherrytomater
  • 1 stkrødløg
  • 1 stkmango
  • 1 pottefrisk basilikum
  • 1.5 dlgræsk yoghurt
  • 2 spsksød chilisauce
  • 1 stklime
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog fuldkornsnudlerne efter anvisningen på pakken. Tilsæt edamamebønnerne og de frosne rejer lige inden du hælder vandet fra.

2. Overhæld herefter det hele med koldt vand, lad det dryppe godt af og vend med en god sjat olivenolie.

3. Skyl agurken og cherrytomaterne, pil skrællen af rødløget og skær det ud efter eget ønske. Skræl mangoen, fjern stenen og skær kødet i små tern. Skyl basilikum og hak den fint.

4. Vend nudler, edamamebønner og rejer sammen med grøntsager, mango og friskhakket basilikum i en skål og smag til med salt og peber.

5. Rør græsk yoghurt sammen med sød chilisauce og smag til med limesaft.

6. Server nudelsalaten i skåle og top med chilidressingen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre