Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En lækker kold nudelsalat med fuldkornsnudler, rejer, edamamebønner, spidskål, snackpeber, agurk og en simpel marinade af olivenolie og limesaft. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornsnudler
- 300 gramedamamebønner
- 200 gramfrosne rejer
- 0.5 stkspidskål
- 1 stksnackpeber
- 0.5 stkagurk
- 2 stkforårsløg
- 1 stkmango
- 1 stklime
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog fuldkornsnudlerne efter anvisningen på pakken. Tilsæt edamamebønnerne og de frosne rejer lige inden du hælder vandet fra.2
Overhæld herefter det hele med koldt vand, lad det dryppe godt af og vend med en god sjat olivenolie.3
Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Skyl snackpeber, agurk og forårsløg og skær det hele ud efter eget ønske. Skræl mangoen, fjern stenen og skær kødet i små tern.4
Vend nudler, edamamebønner og rejer sammen med grøntsagerne i en skål og smag til med limesaft, salt og peber.5
Server nudelsalaten i skåle og top evt. med sød chili og friske koriander, hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.
Ekstra smag: Top med sød chili og friske koriander.