Max 15 min.: Nuggets med kartoffelsalat, grillet squash og granatæble

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 750 gramkyllingenuggets
  • 650 gramsmå kartofler
  • 2 stksquash
  • 75 gramfeldsalat
  • 100 gramgranatæblekerner
  • 100 gramkryddermarineret salatost
  • 0.5 stkøkologisk citron
  • 200 gramtzatziki
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi elsker de her 15 minutters opskrifter, der er geniale på dage, hvor det skal gå ekstra stærkt. Her laver vi nemme nuggets, som vi serverer med en sommerlig kartoffelsalat og færdiglavet tzatziki. Hvis du hellere vil lave nuggets og tzatziki selv, så tryk på kokkehuerne. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Steg nuggets på en pande i lidt olivenolie eller opvarm dem i en ovn, som anvist på pakken.

2. Skrub kartoflerne og kog dem i saltet vand, til de er lige nøjagtigt møre, når du prikker i dem med en gaffel. Pas på de ikke får for meget - så falder de fra hinanden, når de røres sammen med de øvrige ingredienser.

3. Hæld vandet fra kartoflerne og overhæld dem med koldt vand, så de køler af. Halver dem herefter.

4. Skyl squashen og skær i skiver. Pensl skiverne med olie og giv dem enten en tur på grillen eller på panden i lidt olivenolie. Steg dem til de har fået farve. Drys med salt og peber.

5. Bland kartoflerne med skyllet feldsalat, granatæblekerner, squash, salatost og olien fra salatostepakken.

6. Riv skallen fra en skyllet citron over salaten og top herefter med saften fra citronen. Smag til med salt og peber.

7. Server nuggets med kartoffelsalat og tzatziki. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære squashen i skiver i. De kan også være med til at blande salaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre