Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En lynhurtig omelet med ristet rugbrød og toppet med sprød bacon og ketchup. Hertil serverer vi en nem æblesalat med ærter. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 8 stkæg
- 150 grambacon i skiver
- 8 skiverugbrød
- 200 gramedamamebønner eller ærter
- 1 stkhjertesalat
- 3 stkæbler
- salt
- peber
- olivenolie
- dressing efter eget valg
- ketchup
Fremgangsmåde
1
Pisk æggene sammen med salt og peber i en skål.2
Hæld æggemassen på panden med lidt olie. Læg et låg på panden eller brug lidt alufolie - så sætter omeletten sig hurtigere.3
Læg baconskiverne på en kold pande og tænd for varmen. Steg dem sprøde og gyldne. Lad dem herefter dryppe af på et stykke køkkenrulle.4
Find brødristeren frem og rist rugbrødet.5
Kog ærterne eller edamamebønnerne efter anvisningen på posen. Skyl salaten og skær den i strimler. Skyl æblerne, fjern kernehusene og skær æblerne i tynde både. Bland salaten med valgfri dressing.6
Server omeletten med rugbrød, bacon og ketchup på toppen og den sprød æblesalat på siden. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at slå æg ud i skålen og piske dem sammen. De kan også skylle og skære æblerne.