Max 15 min.: Omelet med bacon og rugbrød. Hertil æblesalat.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 8 stkæg
  • 150 grambacon i skiver
  • 8 skiverugbrød
  • 200 gramedamamebønner eller ærter
  • 1 stkhjertesalat
  • 3 stkæbler
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  dressing efter eget valg
  •  ketchup
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Omelet med bacon og rugbrød. Hertil æblesalat.

I samarbejde med

En lynhurtig omelet med ristet rugbrød og toppet med sprød bacon og ketchup. Hertil serverer vi en nem æblesalat med ærter. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 8 stkæg
  • 150 grambacon i skiver
  • 8 skiverugbrød
  • 200 gramedamamebønner eller ærter
  • 1 stkhjertesalat
  • 3 stkæbler
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  dressing efter eget valg
  •  ketchup

Fremgangsmåde

1. Pisk æggene sammen med salt og peber i en skål.

2. Hæld æggemassen på panden med lidt olie. Læg et låg på panden eller brug lidt alufolie - så sætter omeletten sig hurtigere.

3. Læg baconskiverne på en kold pande og tænd for varmen. Steg dem sprøde og gyldne. Lad dem herefter dryppe af på et stykke køkkenrulle.

4. Find brødristeren frem og rist rugbrødet.

5. Kog ærterne eller edamamebønnerne efter anvisningen på posen. Skyl salaten og skær den i strimler. Skyl æblerne, fjern kernehusene og skær æblerne i tynde både. Bland salaten med valgfri dressing.

6. Server omeletten med rugbrød, bacon og ketchup på toppen og den sprød æblesalat på siden. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at slå æg ud i skålen og piske dem sammen. De kan også skylle og skære æblerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre