Max 15 min: Omelet med skinke, ærter og tomater

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 10 stkæg
  • 2 dlmælk
  • 175 gramskinkestrimler
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 4 skiverugbrød
  • 15 stkcherrytomater
  • 1 pottepurløg
  • 300 gramfriske eller frosne ærter
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en lynhurtig omelet med stegt skinke, cherrytomater, ærter og rugbrød som tilbehør. Opskriften er perfekt til mandage - eller andre dage i løbet af ugen, hvor der er ekstra fart på. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skær løget i tern.

2. Steg løgene i et par minutter i lidt olivenolie på en stor pande ved middel varme. Pisk imens æg sammen med mælk, salt og peber i en skål.

3. Hæld æggemassen på panden og rør forsigtigt, så løgene fordeler sig. Læg et låg på panden eller brug lidt alufolie - så sætter omeletten sig hurtigere.

4. Imens omeletten simrer, steger du skinkestrimlerne på en anden pande i lidt olivenolie. Tilsæt oregano og steg videre i ca. 5 minutter. Smag til med salt og peber men vær opmærksom på, at skinke ofte indeholder meget salt i forvejen.

5. Rist rugbrødet sprødt i en brødrister - det giver en dejlig smag! Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve. Kog ærterne efter anvisningen på posen, hvis du har valgt de frosne.

6. Server omeletten med skinkestrimler, cherrytomater og purløg på toppen - og ærter og ristet rugbrød som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at slå æg ud i skålen og piske dem sammen. De kan også skylle og halvere tomaterne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre