Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
En virkelig nem og lækker kødfri one pot pasta med mexikanske krydderier, avocado på toppen og sprøde tortillachips som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 900 gramfærdig fajitablanding
- 6 dlvand
- 250 gramsuppehorn
- 2 dåsehakkede tomater
- 70 gramtomatpuré
- 1 spskstødt koriander
- 0.5 spskspidskommen
- 1 stkavocado
- 100 gramrevet cheddar
- 200 gramtortillachips
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Steg de frosne grøntsager i lidt olie i en stor gryde.2
Tilsæt herefter vand, suppehorn, hakkede tomater, tomatpuré, stødt koriander og spidskommen. Bring hele molevitten i kog og lad retten simre til suppehornene er færdigkogt. Smag til med salt og peber.3
Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i skiver.4
Server retten med revet cheddar, avocado i skiver og tortillachips. Hvis familien er til friske koriander, så smager de også rigtig godt som topping. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære avocadoen i skiver og smage til.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.