Max 15 min.: Pande a la Mexi med hakket svinekød og bulgur.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  bulgur
  • 400 gramhakket svinekød
  • 450 gramfærdig fajitablanding
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en virkelig lækker ret, der er super hurtig at lave. Fajita-blanding fra frost, hakket svinekød og bulgur. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog bulguren efter anvisningen på pakken.

2. Varm en pande op med olivenolie og svits kødet. Tilsæt den frosne fajita-blanding og lad det stege i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.

3. Server pande a la Mexi med dampende varme bulgur og top evt. med limesaft og friske koriander, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord. Ekstra smag: Tilføj lidt spidskommen og paprika og top med limesaft og koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre