Max 15 min.: Pande a la Mexi med hakket svinekød og bulgur.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Pande a la Mexi med hakket svinekød og bulgur.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet en virkelig lækker ret, der er super hurtig at lave. Fajita-blanding fra frost, hakket svinekød og bulgur. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Kog bulguren efter anvisningen på pakken.

2. Varm en pande op med olivenolie og svits kødet. Tilsæt den frosne fajita-blanding og lad det stege i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.

3. Server pande a la Mexi med dampende varme bulgur og top evt. med limesaft og friske koriander, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Ekstra smag: Tilføj lidt spidskommen og paprika og top med limesaft og koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre