Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Lynhurtig asiatisk nudelret med sprød kylling, pak choi og bønnespirer stegt i hvidløg med soya og sød chilisauce. Hele herligheden toppes med ristede løg. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 240 grampanerede kyllingeschnitzler
- 250 gramfuldkornsnudler
- 1 stkløg
- 2 stkpak choi
- 2 fedhvidløg
- 150 grambønnespirer
- 0.5 dlsoya
- 0.5 dlsød chilidressing
- 1 stklime
- olivenolie
- salt
- peber
- ristede løg
Fremgangsmåde
1
Steg kyllingeschnitzlerne i lidt olie på en pande.2
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.3
Skræl løget og skær det i både. Skyl pak choi grundigt, skær bunden af og skær bladene i strimler. Steg begge dele i olie i en wok eller en dyb pande sammen med presset hvidløg.4
Tilsæt skyllede bønnespirer, soya og sød chilisauce lige inden servering, så bønnerspirerne stadig er sprøde. Smag til med salt, peber, saften fra en lime og evt. lidt mere soya og chilisauce.5
Server kyllingeschnitzlerne i skiver på toppen af nudler og grøntsager og slut af med ristede løg. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære pak choi i strimler.
Mere smag: Det smager super lækkert med peanuts og friske koriander på toppen.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.