Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Pasta Alfredo er en italiensk klassiker, som er super simpel og hurtig at lave. Her serverer vi pastaretten i vores egen version med sprødstegte bacontern på toppen og vindruer som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramfettuccine
- 180 grambacon i tern
- 2 fedhvidløg
- 2.5 dlmadlavningsfløde 4 %
- 100 gramparmesan
- 400 gramstenfri vindruer
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og lad dem dryppe af i en si.2
Varm en tør pande op og steg baconterne sprøde. Lad de stegte bacontern dryppe af på lidt køkkenrulle på en tallerken og stil til side.3
Pil skrællen af hvidløgene og hak dem fint.4
Varm en pande op med olie og svits de hakkede hvidløg. Tilsæt madlavningsfløde og friskrevet parmesan. Rør i saucen til osten er smeltet. Tilføj evt. lidt af pastavandet hvis saucen er for tyk. Smag til med salt og peber.5
Skyl vindruerne og vend pastaerne sammen med saucen.6
Server den lækre pasta Alfredo med sprødstegt bacon på toppen og vindruerne som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn smage retten til, skylle vindruerne og dække et fint bord.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.