Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en lynhurtig pastaret med kun fire ingredienser - perfekt til travle dage. Fuldkornspasta med en franskinspireret færdig grøntsagsblanding, kidneybønner og friskost. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 grampennepasta med fuldkorn
- 400 gramfrossen franskinspireret grøntsagsblanding
- 1 dåsekidneybønner
- 200 gramPhiladelphia m. løg og urter
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på posen.2
Varm en pande op med olivenolie og svits grøntsagerne. Kom kidneybønnerne i en si og skyl dem. Tilsæt kidneybønnerne og lad dem stege med i 2-3 min.3
Tilsæt Philadelphia og lad det smelte. Du kan evt. tilsætte lidt vand eller mælk, hvis du ønsker en tyndere sovs. Smag til med salt og peber.4
Server fuldkornspasta med cremet grøntsager. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.