Max 15 min.: Pasta med cremede grøntsager

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  pennepasta med fuldkorn
  • 400 gramfrossen franskinspireret grøntsagsblanding
  • 1 dåsekidneybønner
  • 200 gramPhiladelphia m. løg og urter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en lynhurtig pastaret med kun fire ingredienser - perfekt til travle dage. Fuldkornspasta med en franskinspireret færdig grøntsagsblanding, kidneybønner og friskost. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på posen.

2. Varm en pande op med olivenolie og svits grøntsagerne. Kom kidneybønnerne i en si og skyl dem. Tilsæt kidneybønnerne og lad dem stege med i 2-3 min.

3. Tilsæt Philadelphia og lad det smelte. Du kan evt. tilsætte lidt vand eller mælk, hvis du ønsker en tyndere sovs. Smag til med salt og peber.

4. Server fuldkornspasta med cremet grøntsager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre