Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En lynhurtig og lækker pastaret med kylling i en sauce vendt med en fransk inspireret grøntsagsblanding, cremefine og hvidløgsost. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornspasta
- 450 gramkyllingefilet
- 400 gramfrossen franskinspireret grøntsagsblanding
- 2,5 dlcremefine 15%
- 100 gramfriskost med hvidløg
- 1 spskmajsstivelse
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på posen.2
Skær kyllingefileterne i mundrette bidder.3
Varm en dyb pande eller gryde op med olivenolie og svits kylligestykkerne. Krydr med salt og peber. Tilsæt grøntsagsblandingen og steg videre i et par minutter. Tilsæt cremefine og hvidløgsost og lad det hele simre.4
Rør majsstivelsen sammen med lidt vand i et glas og rør det forsigtigt i saucen under omrøring. Smag til med salt og peber.5
Server pastaen toppet med kyllingen i den cremede grøntsagssauce. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn smage til og dække et fint bord.