Max 15 min.: Pasta med kylling i cremet grøntsagssauce

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Pasta med kylling i cremet grøntsagssauce

I samarbejde med

En lynhurtig og lækker pastaret med kylling i en sauce vendt med en fransk inspireret grøntsagsblanding, cremefine og hvidløgsost. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på posen.

2. Skær kyllingefileterne i mundrette bidder.

3. Varm en dyb pande eller gryde op med olivenolie og svits kylligestykkerne. Krydr med salt og peber. Tilsæt grøntsagsblandingen og steg videre i et par minutter. Tilsæt cremefine og hvidløgsost og lad det hele simre.

4. Rør majsstivelsen sammen med lidt vand i et glas og rør det forsigtigt i saucen under omrøring. Smag til med salt og peber.

5. Server pastaen toppet med kyllingen i den cremede grøntsagssauce. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn smage til og dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre