Max 15 min.: Pasta med kylling, tomat og ærter i friskostsauce. Hertil broccoli.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 1 stkbroccoli
  • 1 stkløg
  • 3 stktomater
  • 1 dlvand
  • 150 gramflødeost med urter
  • 300 gramstegte kyllingestrimler
  • 150 gramfrosne ærter
  • 35 gramspæde spinatblade
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Pasta med kylling, tomat og ærter i friskostsauce. Hertil broccoli.

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

En nem og hurtig pastaret med en cremet sauce af friskost, stegte kyllingestrimler, tomat, spinat og ærter serveret med broccoli som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 1 stkbroccoli
  • 1 stkløg
  • 3 stktomater
  • 1 dlvand
  • 150 gramflødeost med urter
  • 300 gramstegte kyllingestrimler
  • 150 gramfrosne ærter
  • 35 gramspæde spinatblade
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

2. Pluk små buketter af broccolien og kog dem møre i letsaltet vand.

3. Pil skrællen af løget og skyl tomaterne. Skær løg og tomater i små tern.

4. Varm en gryde op med olivenolie og svits løg og tomater. Tilsæt vand og rør flødeost ud heri. Tilsæt kyllingestrimler og bring det i kog.

5. Tilsæt ærter og spinat inden servering og smag til med salt og peber.

6. Server pasta med friskostesauce i skåle og broccoli som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Ekstra smag: Top med friskrevet parmesan.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre