Max 15 min.: Pasta med ratatouille og spejlæg

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  frisk fuldkornspasta
  • 75 gramfriske spinatblade*
  • 500 gramfrossen ratatouille
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 4 stkæg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En simpel ret med ratatouilleblanding fra frost vendt med spinat og hakkede tomater. Serveret med fuldkornspasta og spejlæg på toppen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

2. Skyl spinaten. Varm en dyb pande eller gryde op med olivenolie og tilsæt spinat, ratatouillebandingen og hakkede tomater. Smag til med salt og peber.

3. Varm en pande op med olivenolie og slå æggene ud. Krydr med salt og peber.

4. Server pastaen med ratatouille og spejlæg på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord. Ekstra smag: Top med revet parmesan. Vær opmærksom på at visse ostetyper indeholder animalsk osteløbe og derfor ikke er vegetarisk.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre