Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
En simpel ret med ratatouilleblanding fra frost vendt med spinat og hakkede tomater. Serveret med fuldkornspasta og spejlæg på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- frisk fuldkornspasta
- 75 gramfriske spinatblade
- 500 gramfrossen ratatouille
- 1 dåsehakkede tomater
- 4 stkæg
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.2
Skyl spinaten. Varm en dyb pande eller gryde op med olivenolie og tilsæt spinat, ratatouillebandingen og hakkede tomater. Smag til med salt og peber.3
Varm en pande op med olivenolie og slå æggene ud. Krydr med salt og peber.4
Server pastaen med ratatouille og spejlæg på toppen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.
Ekstra smag: Top med revet parmesan. Vær opmærksom på at visse ostetyper indeholder animalsk osteløbe og derfor ikke er vegetarisk.