Max 15 min.: Pasta med simpel kødsovs og gnavegrønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsspaghetti
  • 400 gramhakket svinekød
  • 480 gramfærdig pastasauce
  • 1 stkagurk
  • 300 gramgulerødder*
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en lynhurtig spaghetti med kødsovs. Fuldkornsspaghetti toppet med en simpel kødsovs af hakket svinekød, en færdig pastasauce og gnavegrønt på siden. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog spaghettien efter anvisningen på posen.

2. Varm en gryde op med olivenolie og svits kødet. Tilsæt tomatsauce og lad det simre. Smag til med salt og peber.

3. Skyl agurken, skræl gulerødderne og skær dem i stave.

4. Server spaghettien toppet med kødsovs og gnavegrønt på siden. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle agurken og skrælle gulerødderne. Ekstra smag: Top med revet parmesan.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre