Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en lynhurtig spaghetti med kødsovs. Fuldkornsspaghetti toppet med en simpel kødsovs af hakket svinekød, en færdig pastasauce og gnavegrønt på siden. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornsspaghetti
- 400 gramhakket svinekød
- 480 gramfærdig pastasauce
- 0.5 stkagurk
- 300 gramgulerødder
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog spaghettien efter anvisningen på posen.2
Varm en gryde op med olivenolie og svits kødet. Tilsæt tomatsauce og lad det simre. Smag til med salt og peber.3
Skyl agurken, skræl gulerødderne og skær dem i stave.4
Server spaghettien toppet med kødsovs og gnavegrønt på siden. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle agurken og skrælle gulerødderne.
Ekstra smag: Top med revet parmesan.