Max 15 min.: Pastasalat med kylling og pesto

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornspasta
  • 150 gramedamamebønner
  • 60 grampinjekerner
  • 75 gramrucola
  • 0.5 stkspidskål
  • 90 gramsoltørrede tomater i olie
  • 130 gramgrøn pesto
  • 100 gramsalatost i tern 3%
  • 150 gramferske stegte kyllingestrimler
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en virkelig nem og lækker pastasalat med fuldkornspasta, kyllingestrimler, soltørrede tomater, rucola, spidskål, edamamebønner, salatost, pesto og pinjekerner. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne og edamamebønnerne efter anvisningen på pakken og overhæld begge dele med koldt vand.

2. Rist pinjekernerne på en tør pande, til de er lysebrune. Husk at ryste dem undervejs.

3. Skyl rucolaen, snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern men pas på fingrene - og skær de soltørrede tomater i mindre stykker.

4. Vend alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber. Drys med pinjekerner på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende grøntsagerne sammen og dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre