Max 15 min.: Pastasalat med rejer, avocado, mango og myntedressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 200 gramfrosne ærter
  • 200 gramfrosne rejer
  • 1 stkhjertesalat
  • 35 gramfeldsalat
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkmango
  • 2 stkavocado
  • 1 pottefrisk mynte
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Pastasalat med rejer, avocado, mango og myntedressing

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

3.0, Meget populær

En dejlig og hurtig måltidssalat med fuldkornspasta, rejer, avocado, mango, agurk og ærter. Serveret med en simpel myntedressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 200 gramfrosne ærter
  • 200 gramfrosne rejer
  • 1 stkhjertesalat
  • 35 gramfeldsalat
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkmango
  • 2 stkavocado
  • 1 pottefrisk mynte
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og overhæld dem herefter med koldt vand. Kom ærter og rejer op i en si og overhæld dem med kogende vand.

2. Skyl hjertesalaten, feldsalaten og agurken. Snit hjertesalaten fint og skær agurken og mangoen efter eget ønske. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær dem i små tern.

3. Vend alle ingredienserne sammen med lidt olivenolie, salt og peber.

4. Skyl mynten og hak den fint. Vend mynten sammen med creme fraiche og citronskal og smag til med salt og peber.

5. Server pastasalaten i skåle med myntedressing som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.