Max 15 min.: Pita-pizza med tomat og ost. Hertil sprød salat med nektarin.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 8 stkpitabrød med fuldkorn
  • 280 gramøkologisk pizzasauce
  • 150 gramrevet mozzarella 13%
  • 2 stkhjertesalat
  • 2 stksnackpeber
  • 3 stknektariner
  • 1 stkrødløg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
  •  tørret oregano
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Pita-pizza med tomat og ost. Hertil sprød salat med nektarin.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Pita-pizzaer er et hit - og så er de super hurtige at lave! Her har vi brugt fuldkornspitabrød og toppet med en færdig pizzasauce, revet mozzarella og oregano og serveret med en simpel salat af hjertesalat, snackpeber og nektarin. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 8 stkpitabrød med fuldkorn
  • 280 gramøkologisk pizzasauce
  • 150 gramrevet mozzarella 13%
  • 2 stkhjertesalat
  • 2 stksnackpeber
  • 3 stknektariner
  • 1 stkrødløg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
  •  tørret oregano

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Læg pitabrødene på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel tomatsaucen og revet mozzarella på pitabrødene og bag dem i ovnen i ca. 10 min.

3. Imens pita-pizzaerne bages i ovnen: Skyl salat, snackpeber og nektariner og pil skrællen af rødløget. Skær nektarinkødet fra stenen og skær nektarinerne og grøntsagerne ud efter eget ønske.

4. Vend det hele sammen i en skål med en god sjat olivenolie, salt og peber.

5. Server de sprøde pita-pizzaer toppet med oregano og salat med nektariner som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme topping på pitabrødene.

Ekstra smag: Server husets yndlingsdressing til salaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre