Max 15 min.: Pitabrød med æggesalat, kyllingetern og grøntsager

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 6 stkæg
  • 0.5 pottepurløg
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  • 0.5 spskkarry
  • 1.5 spskmayonnaise
  • 2 stksnackpeber
  •  salat efter eget valg
  • 285 gramløse majs
  • 4 stknapoli pitabrød
  • 200 gramrevne rødbeder
  • 150 gramkylling i tern
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Pitabrød er et hit hos de fleste børn - fordi de bare smager mega godt, og fordi alle kan vælge deres eget favorit-fyld. Her har vi fyldt pitabrødene med æggesalat, kylling i tern og grøntsager. God fornøjelse!!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 185 grader varmluft eller find brødristeren frem.

2. Bring en lille kasserolle med vand i kog til æggene. Giv æggene ti minutter i kogende vand og overhæld dem straks med koldt vand - så koger de ikke videre og bliver nemmere at pille. Gør imens resten klar.

3. Klip purløg i små stykker og bland dem med med creme fraiche, karry og mayo.

4. Skyl og skær snackpeber i tern. Skyl salaten. Hæld væden fra majsene og lun pitabrødene. Fyld revne rødbeder og de andre grøntsager i små skåle.

5. Pil æggene, skær dem i små tern og bland dem med karrydressingen.

6. Fyld pitabrødene med kyllingetern, majs, peberfrugter, revne rødbeder og æggesalat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære peberfrugt. De kan også røre æggesalaten og smage den til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre