Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Lune pitabrød med fyld er en favorit i mange familier. Her har vi fyldt pitabrødene med falafler lavet af en færdig falafelfars og masser af grønt. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 350 gramNaturli falafelfars
- 1 stkagurk
- 3 stktomater
- 1 stkrødløg
- 125 gramkrøllet salatmix
- 125 gramrevne gulerødder
- 285 gramløse majs
- 6 stkpitabrød med fuldkorn
- dressing efter eget valg
- rapsolie
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Varm en pande op med rapsolie. Form små falafler med en ske og steg dem til de har en fast konsistens og en gylden overflade.2
Skyl agurken og tomaterne og pil skrællen af rødløget. Skær agurk, tomat og rødløg i skiver.3
Vend salaten sammen med revne gulerødder, majs, lidt olivenolie, salt og peber.4
Lun pitabrødene på en brødrister eller i ovnen.5
Server de lune pitabrød med sprøde falafler, grøntsager og valgfri dressing. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme fyldet i skåle.