Max 15 min.: Pitabrød med falafler

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 350 gramNaturli falafelfars
  • 1 stkagurk
  • 3 stktomater
  • 1 stkrødløg
  • 125 gramkrøllet salatmix
  • 125 gramrevne gulerødder
  • 285 gramløse majs
  • 6 stkpitabrød med fuldkorn
  •  dressing efter eget valg
  •  rapsolie
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Pitabrød med falafler

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Lune pitabrød med fyld er en favorit i mange familier. Her har vi fyldt pitabrødene med falafler lavet af en færdig falafelfars og masser af grønt. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 350 gramNaturli falafelfars
  • 1 stkagurk
  • 3 stktomater
  • 1 stkrødløg
  • 125 gramkrøllet salatmix
  • 125 gramrevne gulerødder
  • 285 gramløse majs
  • 6 stkpitabrød med fuldkorn
  •  dressing efter eget valg
  •  rapsolie
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Varm en pande op med rapsolie. Form små falafler med en ske og steg dem til de har en fast konsistens og en gylden overflade.

2. Skyl agurken og tomaterne og pil skrællen af rødløget. Skær agurk, tomat og rødløg i skiver.

3. Vend salaten sammen med revne gulerødder, majs, lidt olivenolie, salt og peber.

4. Lun pitabrødene på en brødrister eller i ovnen.

5. Server de lune pitabrød med sprøde falafler, grøntsager og valgfri dressing. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme fyldet i skåle.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre