Max 15 min: Pitabrød med kyllingekebab, grøntsager og dressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  • 300 gramfærdig kyllingekebab
  • 4 stknapoli pitabrød
  • 0.5 stkagurk
  • 3 stktomater
  • 1 stkløg
  • 60 gramfærdig salatmix
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Nemme pitabrød med shawarma. Mums! Dit barn kan lave retten sammen med vores fantastiske opskriftudvikler, Herdis, som en del af "Ugens maddag". Start videoen når dit barn er klar i køkkenet, så guider Herdis dit barn igennem madlavningen fra start til slut. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 185 grader varmluft.

2. Bland presset hvidløg med creme fraiche og smag til med salt og peber.

3. Steg kebabkødet på en pande i lidt olivenolie.

4. Lun pitabrødene i ovnen i 3-5 minutter .

5. Skyl og skær agurk og tomater i mundrette stykker. Skræl løget og skær det i tynde ringe.

6. Skyl salaten og anret grøntsagerne i små skåle.

7. Fyld pitabrødene med kebab, grøntsager og dressing. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære tomater og agurk. Mere smag: Det smager også rigtig godt med bredbladet persille i pitabrødene, når du fylder dem med kebab.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre