Max 15 min: Pitabrød med kyllingekebab, grøntsager og dressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  • 300 gramfærdig kyllingekebab
  • 4 stknapoli pitabrød
  • 0.5 stkagurk
  • 3 stktomater
  • 1 stkløg
  • 60 gramkrøllet salatmix
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Pitabrød er altid et sikkert hit, da hele familien selv kan vælge fyldet, og fordi de er hurtige at lave. Her har vi fyldt pitabrødene med færdigstegt kebab fra REMA 1000, grøntsager og hvidløgsdressing. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 185 grader varmluft.

2. Bland presset hvidløg med creme fraiche og smag til med salt og peber.

3. Steg kebabkødet på en pande i lidt olivenolie.

4. Lun pitabrødene i ovnen i 3-5 minutter .

5. Skyl og skær agurk og tomater i mundrette stykker. Skræl løget og skær det i tynde ringe.

6. Skyl salaten og anret grøntsagerne i små skåle.

7. Fyld pitabrødene med kebab, grøntsager og dressing. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære tomater og agurk. Mere smag: Det smager også rigtig godt med bredbladet persille i pitabrødene, når du fylder dem med kebab.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre