Max 15 min: Pitabrød med kyllingekebab, grøntsager og dressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  • 300 gramfærdig kyllingekebab
  • 4 stknapoli pitabrød
  • 0.5 stkagurk
  • 3 stktomater
  • 1 stkløg
  • 60 gramfærdig salatmix
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min: Pitabrød med kyllingekebab, grøntsager og dressing

I samarbejde med

4.1, Mambeno-favorit!

Nemme pitabrød med shawarma. Mums! Dit barn kan lave retten sammen med vores fantastiske opskriftudvikler, Herdis, som en del af "Ugens maddag". Start videoen når dit barn er klar i køkkenet, så guider Herdis dit barn igennem madlavningen fra start til slut. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  • 300 gramfærdig kyllingekebab
  • 4 stknapoli pitabrød
  • 0.5 stkagurk
  • 3 stktomater
  • 1 stkløg
  • 60 gramfærdig salatmix
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 185 grader varmluft.

2. Bland presset hvidløg med creme fraiche og smag til med salt og peber.

3. Steg kebabkødet på en pande i lidt olivenolie.

4. Lun pitabrødene i ovnen i 3-5 minutter .

5. Skyl og skær agurk og tomater i mundrette stykker. Skræl løget og skær det i tynde ringe.

6. Skyl salaten og anret grøntsagerne i små skåle.

7. Fyld pitabrødene med kebab, grøntsager og dressing. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære tomater og agurk.

Mere smag: Det smager også rigtig godt med bredbladet persille i pitabrødene, når du fylder dem med kebab.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre