Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Vi elsker lune pitabrød! Her har vi fyldt dem med tun, grov salat, majs, ærter, rødløg og en hjemmerørt thousand island dressing af creme fraiche, paprika og ketchup. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 150 gramfrosne ærter
- 140 gramløse majs
- 0.5 stkspidskål
- 75 gramsalatmix
- 1 stkrødløg
- 2 dåsetun i olie
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 0.5 spskpaprika
- 2 spskketchup
- 6 stkpitabrød med fuldkorn
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Overhæld ærterne med kogende vand og vend dem sammen med majsene i en skål.2
Snit spidskålet fint - brug evt. et mandolinjern. Vend spidskålet sammen med salatmix, olivenolie, lidt salt og peber i en skål.3
Pil skrællen af rødløget, skær det i små tern og kom det i en skål.4
Dræn tunen for olie og kom det i en skål.5
Rør creme fraiche, paprika og ketchup sammen i en skål og smag til med salt og peber.6
Lun pitabrødene i ovnen eller på en brødrister.7
Sæt alle ingredienserne ind på bordet og lad hele familien sammensætte deres eget yndlingspitabrød. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ingredienserne op i skåle.