Max 15 min.: Pitabrød med tun, grønt og thousand island dressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 150 gramfrosne ærter
  • 140 gramløse majs
  • 0.5 stkspidskål
  • 75 gramsalatmix
  • 1 stkrødløg
  • 2 dåsetun i olie
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 0.5 spskpaprika
  • 2 spskketchup
  • 6 stkpitabrød med fuldkorn
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Pitabrød med tun, grønt og thousand island dressing

I samarbejde med

4.7, Mambeno-favorit!

Vi elsker lune pitabrød! Her har vi fyldt dem med tun, grov salat, majs, ærter, rødløg og en hjemmerørt thousand island dressing af creme fraiche, paprika og ketchup. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 150 gramfrosne ærter
  • 140 gramløse majs
  • 0.5 stkspidskål
  • 75 gramsalatmix
  • 1 stkrødløg
  • 2 dåsetun i olie
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 0.5 spskpaprika
  • 2 spskketchup
  • 6 stkpitabrød med fuldkorn
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Overhæld ærterne med kogende vand og vend dem sammen med majsene i en skål.

2. Snit spidskålet fint - brug evt. et mandolinjern. Vend spidskålet sammen med salatmix, olivenolie, lidt salt og peber i en skål.

3. Pil skrællen af rødløget, skær det i små tern og kom det i en skål.

4. Dræn tunen for olie og kom det i en skål.

5. Rør creme fraiche, paprika og ketchup sammen i en skål og smag til med salt og peber.

6. Lun pitabrødene i ovnen eller på en brødrister.

7. Sæt alle ingredienserne ind på bordet og lad hele familien sammensætte deres eget yndlingspitabrød. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ingredienserne op i skåle.

 

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre