Max 15 min.: Pitabrød med tun, grønt og thousand island dressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 150 gramfrosne ærter
  • 140 gramløse majs
  • 0.5 stkspidskål
  • 75 gramsalatmix
  • 1 stkrødløg
  • 2 dåsetun i olie
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 0.5 spskpaprika
  • 2 spskketchup
  • 6 stkpitabrød med fuldkorn
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi elsker lune pitabrød! Her har vi fyldt dem med tun, grov salat, majs, ærter, rødløg og en hjemmerørt thousand island dressing af creme fraiche, paprika og ketchup. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Overhæld ærterne med kogende vand og vend dem sammen med majsene i en skål.

2. Snit spidskålet fint - brug evt. et mandolinjern. Vend spidskålet sammen med salatmix, olivenolie, lidt salt og peber i en skål.

3. Pil skrællen af rødløget, skær det i små tern og kom det i en skål.

4. Dræn tunen for olie og kom det i en skål.

5. Rør creme fraiche, paprika og ketchup sammen i en skål og smag til med salt og peber.

6. Lun pitabrødene i ovnen eller på en brødrister.

7. Sæt alle ingredienserne ind på bordet og lad hele familien sammensætte deres eget yndlingspitabrød. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ingredienserne op i skåle.  

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre