Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En smagfuld ret som kan laves på bare 15 min. Vi har brugt en færdig ratatouilleblanding fra frost og tilsat hakkede tomater, kidneybønner og rød pesto og serveret med bulgur. Hvis ikke du kan få ratatouille, kan du også bruge fajitablanding. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 grambulgur
- 450 gramfrossen ratatouille
- 1 dåsekidneybønner
- 1 dåsehakkede tomater
- 130 gramrød pesto
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog bulguren efter anvisningen på posen.2
Varm en pande op med olivenolie og steg ratatouillen i 2-3 min.3
Skyl kidneybønnerne. Tilsæt kidneybønner, hakkede tomater og pesto - tilsæt evt. pestoen lidt ad gangen for at smage til.4
Server de dampende varme bulgur med den smagfulde ratatouille. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle kidneybønnerne.