Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Her serverer vi en nem og lækker cremet risotto med svampe. Vi har brugt en færdig risottoblanding og vendt den med pandestegte grønne asparges og toppet med revet ost. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 800 gramrisotto med svampe
- 250 gramgrønne asparges
- parmesan
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tilbered risottoen efter anvisningen på pakken.2
Skyl aspargesene, knæk den nederste del af og smid væk. Skær aspargesene i mundrette stykker.3
Varm en pande op med olivenolie og steg aspargesene i et par minutter. Krydr med salt og peber.4
Vend aspargesene sammen med risottoen.5
Server risottoen med svampe og asparges og top med friskrevet parmesan. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord og smage risottoen til.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.