Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Pølser er et hit i de fleste børnefamilier. Her serverer vi ristede kyllingepølser med kogte kartofler og en færdig kålsalat, som vi topper med pærer og mandler. Det tager kun 15 minutter at lave opskriften. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramsmå kartofler
- 300 gramkyllingepølser
- 2 stkpære
- 50 grammandler
- 320 gramspæd kålsalat m. dressing
- ketchup
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skyl og skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.2
Varm en pande op med olivenolie og steg pølserne ved middelvarme til de har fået farve på begge sider.3
Skyl pærerne, skær dem ud i den ønskede størrelse og hak mandlerne groft. Vend pærestykker, mandler og kålsalat sammen med den tilhørende dressingen i en skål. Tilsæt evt. lidt olivenolie, salt og peber.4
Server de ristede kyllingepølser med kogte kartofler, sprød kålsalat og ketchup på siden. Velbekomme!