Max 15 min.: Ristede kyllingepølser med kartofler og sprød kålsalat med pærer.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Pølser er et hit i de fleste børnefamilier. Her serverer vi ristede kyllingepølser med kogte kartofler og en færdig kålsalat, som vi topper med pærer og mandler. Det tager kun 15 minutter at lave opskriften. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skyl og skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.

2. Varm en pande op med olivenolie og steg pølserne ved middelvarme til de har fået farve på begge sider.

3. Skyl pærerne, skær dem ud i den ønskede størrelse og hak mandlerne groft. Vend pærestykker, mandler og kålsalat sammen med den tilhørende dressingen i en skål. Tilsæt evt. lidt olivenolie, salt og peber.

4. Server de ristede kyllingepølser med kogte kartofler, sprød kålsalat og ketchup på siden. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre