Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Røget medister smager lidt ligesom grillpølser, der er blevet let røget. Vi steger medisteren sammen med en færdig ratatouilleblanding med masser af grøntsager og serverer med frisk pasta og revet parmesan på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- frisk pasta
- 345 gramrøget medister
- 500 gramfrossen ratatouille
- 280 gramøkologisk pizzasauce
- 2 dlvand
- 1 stkcitron
- 100 gramrevet parmesan
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.2
Fjern skindet fra medisteren og skær pølsen i mundrette stykker. Steg dem i lidt olivenolie i en dyb pande eller gryde til de har fået lidt farve.3
Tilsæt den frosne ratatouille og steg i ca. 5 minutter.4
Tilsæt tomatsaucen. Hæld efterfølgende vand i glasset og ryst det, så du får alt med, og tilsæt også dette i saucen.5
Lad saucen småsimre og smag til med citron, salt og peber.6
Server den friske pasta i dybe tallerkener med den lækre grøntsagsauce med røget medister. Top med revet parmesan og evt. lidt grønt, hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære medisteren i mundrette stykker, røre i saucen og smage til.