Max 15 min.: Rustikke deller med lun kartoffelsalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 360 gramrustikke frikadeller
  • 150 gramedamamebønner
  • 3 stknektariner
  • 0.5 pottepurløg
  • 3 dlcreme fraiche 9 %
  • 4 spskmayonnaise
  • 2 spsksød sennep
  •  peber
  •  salt
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Rustikke deller med lun kartoffelsalat

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

I dag snyder vi lidt og serverer mega gode færdiglavede frikadeller med en lun kartoffelsalat med edamamebønner og nektariner. Så er det ekstra nemt - f.eks. på en mandag med fart på. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramsmå kartofler
  • 360 gramrustikke frikadeller
  • 150 gramedamamebønner
  • 3 stknektariner
  • 0.5 pottepurløg
  • 3 dlcreme fraiche 9 %
  • 4 spskmayonnaise
  • 2 spsksød sennep
  •  peber
  •  salt
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Skrub kartoflerne og skær de store kartofler i halve. Kog dem møre i saltet vand - det tager ca. 10-12 minutter. Overhæld dem herefter med koldt vand.

2. Steg frikadellerne på en pande i lidt olivenolie. Du kan også lune dem i mikroovnen.

3. Overhæld edamamebønnerne med kogende vand, så de tør op. Vælg de mindst modne nektariner og skær dem i mindre stykker. Klip purløget i små stykker.

4. Bland en dressing af creme fraiche, mayo, sennep og purløg og smag til med lidt salt og peber.

5. Rør forsigtigt dressingen sammen med kartofler, edamamebønner og nektariner. Hvis dine børn ikke er vilde med, at ingredienserne bliver blandet sammen, kan du sætte det hele på bordet i små skåle.

6. Server kartoffelsalaten med rustikke frikadeller. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med at skære nektariner i mindre stykker. De kan også være med til at klippe purløg og røre dressingen sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre