Max 15 min.: Sandwich med hytteost, spejlæg, sardiner og salat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 4 stkæg
  • 50 gramsolsikkekerner
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 1 stkagurk
  • 6 stkRug go sandwichbrød
  • 200 gramhytteost
  • 125 gramsardiner
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  dressing efter eget valg
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Sandwich med hytteost, spejlæg, sardiner og salat

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

Så er der lynhurtig aftensmad! Lækre sandwich, der fyldes med hytteost, spejlæg, sardiner og sprøde grøntsager. Hertil en hurtig salat. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 4 stkæg
  • 50 gramsolsikkekerner
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 1 stkagurk
  • 6 stkRug go sandwichbrød
  • 200 gramhytteost
  • 125 gramsardiner
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  dressing efter eget valg

Fremgangsmåde

1. Varm en pande op med olie. Slå æggene ud på panden, når den er varm, og krydr med salt og peber. Steg til spejlæggene er, som du bedst kan lide dem - helt gennemstegte eller smilende.

2. Rist solsikkekernerne på en tør pande til de har taget farve og køl dem af på en tallerken.

3. Skyl icebergen og riv lidt salatblade af til sandwich. Skær resten i strimler til salaten. Skyl agurken og skær halvdelen i skiver til sandwichen og resten i tern til salaten.

4. Bland salaten med agurk, solsikkekerner og valgfri dressing.

5. Lun brødene i ovnen eller på en brødrister.

6. Byg en sandwich med fyld af hytteost, spejlæg, grøntsager og sardiner på toppen. Server salaten som tilbehør. God fornøjelse!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære salat og agurk i skiver.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.