Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En virkelig lækker sandwich med lun og cremet laks, avocado og dild, som vi serverer med en hurtig og sprød rødbedesalat på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 225 gramlaksefileter
- 0.5 stkrødløg
- 1 stkrød peberfrugt
- 1 stkavocado
- 1 pottedild
- 125 gramBuko flødeost m. peber
- 600 gramfemkornsbrød
- 1 stkøkologisk citron
- 1 fedhvidløg
- 200 gramrevne rødbeder
- salt
- peber
- olivenolie
- akaciehonning
Fremgangsmåde
1
Steg laksen på begge sider på en pande i olie. Krydr med salt og peber. Imens laksen steger, gør du resten klar.2
Skræl løget og skær det i små tern. Skyl peberfrugten. Skær halvdelen i tern og den anden halvdel i stave. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær den i tern. Hak dilden.3
Bland løg, peberfrugt i tern, avocado, dild og flødeost sammen. Når laksen er færdigstegt, rives den i mindre stykker og blandes med dressingen.4
Rist skiver af sandwichbrødet i en brødrister eller giv dem 3-5 minutter i ovnen.5
Lav en hurtig dressing med skyllet og revet citronskal efter smag, citronsaft, presset hvidløg og olie. Smag til med salt, peber og akaciehonning. Bland dressingen med revne rødbeder.6
Lav nu lækre laksesandwich med laksesalat, peberfrugt i stave og revne rødbeder. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære avocado og peberfrugt i tern. De kan også blande dressingen.