Max 15 min.: Sandwich med laks og rødbede

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 225 gramlaksefileter
  • 0.5 stkrødløg
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkavocado
  • 1 pottedild
  • 125 gramBuko flødeost m. peber
  • 600 gramfemkornsbrød
  • 1 stkøkologisk citron
  • 1 fedhvidløg
  • 200 gramrevne rødbeder
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  akaciehonning
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Sandwich med laks og rødbede

I samarbejde med

4.6, Mambeno-favorit!

En virkelig lækker sandwich med lun og cremet laks, avocado og dild, som vi serverer med en hurtig og sprød rødbedesalat på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 225 gramlaksefileter
  • 0.5 stkrødløg
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkavocado
  • 1 pottedild
  • 125 gramBuko flødeost m. peber
  • 600 gramfemkornsbrød
  • 1 stkøkologisk citron
  • 1 fedhvidløg
  • 200 gramrevne rødbeder
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  akaciehonning

Fremgangsmåde

1. Steg laksen på begge sider på en pande i olie. Krydr med salt og peber. Imens laksen steger, gør du resten klar.

2. Skræl løget og skær det i små tern. Skyl peberfrugten. Skær halvdelen i tern og den anden halvdel i stave. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær den i tern. Hak dilden.

3. Bland løg, peberfrugt i tern, avocado, dild og flødeost sammen. Når laksen er færdigstegt, rives den i mindre stykker og blandes med dressingen.

4. Rist skiver af sandwichbrødet i en brødrister eller giv dem 3-5 minutter i ovnen.

5. Lav en hurtig dressing med skyllet og revet citronskal efter smag, citronsaft, presset hvidløg og olie. Smag til med salt, peber og akaciehonning. Bland dressingen med revne rødbeder.

6. Lav nu lækre laksesandwich med laksesalat, peberfrugt i stave og revne rødbeder. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære avocado og peberfrugt i tern. De kan også blande dressingen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre