Max 15 min.: Shakshuka med ris og spejlæg

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 900 gramfærdig fajitablanding
  • 0.5 spskspidskommen
  • 0.5 spskpaprika
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 4 stkæg
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Shakshuka med ris og spejlæg

I samarbejde med

3.7, Meget populær

Shakshuka er en vegetarisk afrikansk ret med stegte grøntsager, hakkede tomater, krydderier, ris og spejlæg som tilbehør. Vi har brugt basmatiris, men du kan bruge lige de ris, du har lyst til. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 900 gramfærdig fajitablanding
  • 0.5 spskspidskommen
  • 0.5 spskpaprika
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 4 stkæg
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken. Steg fajitablandingen i en stor gryde i lidt olie sammen med spidskommen og paprika. Pas på at olien ikke sprutter, da grøntsagerne indeholder en del vand.

2. Tilsæt hakkede tomater og lad det hele simre i fem minutter. Smag til med salt og peber.

3. Slå æggene ud på varm pande med lidt olivenolie. Krydr med salt og peber og steg dem til spejlæg.

4. Server shakshukaen med spejlæg og ris som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at slå æggene ud på panden.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre