Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
En lynhurtig pastaret med stegt chorizo i en cremet flødesauce, der servereres med lækker tomatsalat med burrata som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramspaghetti
- 150 gramhel mild chorizopølse
- 3 stktomater
- 1 stkløg
- 1 stkburrata
- 2.5 dlkaffefløde
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 0.5 spsktørret oregano
- 1 stkcitron
- olivenolie
- salt
- peber
- majsstivelse
Fremgangsmåde
1 Kog spaghettien som anvist på posen.
2 Fjern det tynde skind fra chorizopølsen og skær pølsen i tern. Steg ternene på en pande i lidt olie. Imens pølsen steger, kan du lave salaten.
3 Skyl tomaterne, skræl løget og skær begge dele i tynde skiver. Anret tomat og løg på en tallerken med burrata i midten. Hæld lidt olivenolie over og krydr med salt og peber.
4 Tilbage til chorizoen på panden: Tilsæt nu fløde, smuldret boullion og oregano. Smag til med salt, peber og lidt friskpresset saft fra en citron. Hvis du synes, at saucen er for tynd, så jævn den med lidt majsstivelse rørt op med vand.
5 Server spaghettien toppet med den cremede chorizo og tomatsalaten som tilbehør. Velbekomme!
Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skære chorizo i tern. De kan også skære tomaterne i skiver.
Mere smag: Hvis du har friske krydderurter på lager, så tilsæt f.eks. basilikum i salaten.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.



