Max 15 min.: Spaghetti med cremet kylling. Hertil kålsalat.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornsspaghetti
  • 300 gramkyllingeinderfilet
  • 1 fedhvidløg
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 0.5 spsktørret timian
  • 2 dlpiskefløde
  • 1 dlvand
  • 250 gramhvidkål
  • 2 stkæbler
  • 50 grammandler
  • 1 stkcitron
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Spaghetti med cremet kylling. Hertil kålsalat.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En hurtig og nem spaghetti med kyllingeinderfilet vendt i flødesauce. Vi serverer spaghettien med en sprød kålsalat som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornsspaghetti
  • 300 gramkyllingeinderfilet
  • 1 fedhvidløg
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 0.5 spsktørret timian
  • 2 dlpiskefløde
  • 1 dlvand
  • 250 gramhvidkål
  • 2 stkæbler
  • 50 grammandler
  • 1 stkcitron
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.

2. Steg kyllingefileterne i lidt olie på en pande. Tilsæt presset hvidløg, smuldret grøntsagbouillon, timian, fløde og vand. Lad det hele simre mens du ordner resten.

3. Skyl og skær hvidkål i tynde strimler. Skyl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i skiver. Hak mandlerne groft. Bland hvidkål, æbler og mandler og rør en hurtig dressing af citronsaft, olie, salt og peber.

4. Smag saucen til med salt, peber og evt. lidt friskpresset citronsaft. Hvis sauce er for tynd, kan du jævne den med lidt majsstivelse rørt op i vand.

5. Server spaghettien med kylling, cremet flødesauce og sprød salat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære æbler i skiver. De kan også smage saucen til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre