Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
En simpel klassisk pastaret vendt med hjemmelavet timianolie og mini mozzarella. Vi serverer den med focaccia, agurkestave og vandmelon som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornsspaghetti
- 1 stkfoccaciabrød
- 1 pottefrisk timian
- 1 fedhvidløg
- 1 dlolivenolie
- 0.5 stkcitron
- 1 stkagurk
- 0.5 stkvandmelon
- 150 grammini mozzarella
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft og kog spaghettien efter anvisningen på pakken.2
Lun focacciabrødet som anvist på pakken.3
Nip bladene af timianen og skyl dem. Det gør ikke noget, hvis der kommer lidt stilk med. Blend timianbladene i en høj beholder med en stavblender sammen med skrællet hvidløg, olivenolie og lidt citronsaft. Blend den glat og smag til med salt og peber.4
Skyl agurken og skær den i stave. Skær melonen i skiver.5
Server spaghettien vendt med timianolie og toppet med mozzarella. Server med agurk, melon og lunt foccaciabrød som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at nippe bladene af timianplanten. De kan også skære agurk og melon i skiver og vende spaghettien med timianolien.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.