Max 15 min.: Sprød kartoffelsalat med smilende æg og dilddressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 1 bundtgrønne asparges
  • 6 stkæg
  • 0.5 stkagurk
  • 3 stktomater
  • 2 stkhjertesalat
  • 1 pottedild
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En dejlig sommerlig kartoffelsalat med nye kartofler, asparges, hjertesalat, agurk, tomater og smilende æg. Serveret med en hurtig dressing af creme fraiche og dild. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i halve. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og overhæld dem herefter med koldt vand.

2. Knæk den nederste del af aspargesene og skyl dem. Bring to kasseroller i kog - én til aspargesene og én til æggene. Kog aspargesene i ca. 1 min. og overhæld dem herefter med koldt vand. Kog æggene i 7-8 min. og overhæld dem herefter med koldt vand.

3. Imens kartoflerne, aspargesene og æggene koger: Skyl agurken, tomaterne og hjertesalaten. Skær agurken og tomaterne ud efter ønske og skær hjertesalaten i tynde strimler.

4. Vend grøntsagerne sammen med kartoflerne, olivenolie, salt og peber.

5. Skyl dilden og hak den fint. Rør dilden sammen med creme fraichen og smag til med citronsaft, salt og peber.

6. Server kartoffelsalaten i skåle og top med smilende æg og dilddressing. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn knække det nederste af aspargesene.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre