Max 15 min.: Stegt svinefilet i flødesauce med kartofler og sommerslaw

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 1 stkmarineret grillfilet
  • 2 dlpiskefløde
  • 1 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 350 gramfærdig sommerslaw
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Stegt svinefilet i flødesauce med kartofler og sommerslaw

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Lynhurtige bøffer skåret af svinefilet og serveret med nye kartofler, flødesauce og sommerslaw med kål, radiser og dressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramsmå kartofler
  • 1 stkmarineret grillfilet
  • 2 dlpiskefløde
  • 1 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 350 gramfærdig sommerslaw
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Skrub kartoflerne og kog dem møre i saltet vand. Hvis kartoflerne er store, så skær dem i mindre stykker.

2. Skær fileten til bøffer. Steg bøfferne på en pande i olie eller på grillen, hvis vejret er til det. Husk at få alt marinaden med, da det giver en lækker sauce.

3. Når bøfferne er brunet på begge sider tilsættes fløde, vand og smuldret bouillon. Lad det simre til kødet er gennemstegt. Smag saucen til med salt og peber. Er saucen for tynd, kan du tilsætte majsstivelse rørt ud i lidt vand.

4. Bland den færdige sommerslaw med den medfølgende dressing.

5. Server bøfferne med kartofler, sauce og sommerslaw. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande salaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.