Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Woop woop - vi har lavet verdens hurtigste stjerneskud på bare 15 minutter! Vi har kun snydt en anelse og brugt færdigpanerede fiskefileter og færdig dressing. Derudover skal du blot skære lidt grøntsager, og så er der altså serveret de lækreste stjerneskud. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 grampaneret fiskefilet
- 1 bundtgrønne asparges
- 4 skiverugbrød
- 20 stkcherrytomater
- 1 stkcitron
- salat efter eget valg
- 170 gramrejer i lage
- 1 pottedild
- burgerdressing
- smør
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Steg fiskefileterne i en god blanding af smør og olie på en slip-let pande. Vend dem forsigtigt undervejs og tag dem af, når de er flot gyldne. Hvis du ikke synes, at fiskefileterne bliver stegt overalt, så tilsæt lidt mere fedtstof. De er nogen fedttørstige krabater, er de!2
Imens fileterne steger, laver du resten klar. Bræk den nederste og trevlede del af aspargesene. De knækker selv af lige der, hvor den trevlede del slutter. Blanchér aspargesene i spilkogende vand i ca. 30 sekunder og overhæld dem med det samme med koldt vand. Pas på ikke at give dem for meget - de skal stadig have bid.3
Rist rugbrødet i brødristeren.4
Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve. Skær citronen i skiver og skyl salaten. Skyl dilden og nip små kviste af. Hæld væden fra rejerne. Stil det hele på bordet i små skåle eller på et fad.5
Lad hele familien sammensætte deres favoritstjerneskud med burgerdressing nederst, salat og fiskefilet toppet med rejer, asparges, cherrytomater og lidt citronsaft og dild. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære tomaterne i halve. De kan også knække det nederste af aspargesene.