Max 15 min.: Svinekoteletter med pasta, tomatsauce og ærter

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsspaghetti
  • 500 gramsvinekoteletter
  • 400 gramfærdig pastasauce
  • 1 fedhvidløg
  • 300 gramærter eller bønner
  • 300 gramgulerødder*
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  tørret oregano
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi har lavet en lynhurtig omgang aftensmad med saftige koteletter, tomatsauce og spaghetti. Serveret med gulerødder og ærter eller bønner som grønt tilbehør. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.

2. Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem af i lidt olivenolie på en pande. Steg dem på hver side i ca. 3-4 minutter - eller til de er møre.

3. Hæld pastasaucen i en gryde og tilsæt presset hvidløg. Bring saucen i kog og smag til med oregano, salt og peber.

4. Tilbered ærter eller bønner, som anvist på posen. Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Stil begge dele på bordet i små skåle.

5. Server de saftige koteletter med pasta, tomatsauce og gnavergrønt. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrælle gulerødder og skære dem i stave.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre