Max 15 min.: Svinekoteletter med pasta, tomatsauce og sugarsnaps

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsspaghetti
  • 500 gramsvinekoteletter
  • 480 gramfærdig pastasauce
  • 1 fedhvidløg
  • 300 gramgulerødder*
  • 125 gramsukkerærter
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  tørret oregano
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi har lavet en lynhurtig omgang aftensmad med saftige koteletter, tomatsauce og spaghetti. Serveret med gulerødder og sukkerærter som grønt tilbehør. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.

2. Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem af i lidt olivenolie på en pande. Steg dem på hver side i ca. 3-4 minutter - eller til de er møre.

3. Hæld pastasaucen i en gryde og tilsæt presset hvidløg. Bring saucen i kog og smag til med oregano, salt og peber.

4. Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Skyl sukkerærterne og stil begge dele på bordet i små skåle.

5. Server de saftige koteletter med pasta, tomatsauce og gnavergrønt. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrælle gulerødder og skære dem i stave.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre