Max 15 min.: Svinekoteletter med pasta, tomatsauce og ærter

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornsspaghetti
  • 500 gramsvinekoteletter
  • 400 gramfærdig pastasauce
  • 1 fedhvidløg
  • 300 gramærter eller bønner
  • 300 gramgulerødder
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  tørret oregano
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Svinekoteletter med pasta, tomatsauce og ærter

I samarbejde med

4.7, Mambeno-favorit!

Vi har lavet en lynhurtig omgang aftensmad med saftige koteletter, tomatsauce og spaghetti. Serveret med gulerødder og ærter eller bønner som grønt tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornsspaghetti
  • 500 gramsvinekoteletter
  • 400 gramfærdig pastasauce
  • 1 fedhvidløg
  • 300 gramærter eller bønner
  • 300 gramgulerødder
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  tørret oregano

Fremgangsmåde

1. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.

2. Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem af i lidt olivenolie på en pande. Steg dem på hver side i ca. 3-4 minutter - eller til de er møre.

3. Hæld pastasaucen i en gryde og tilsæt presset hvidløg. Bring saucen i kog og smag til med oregano, salt og peber.

4. Tilbered ærter eller bønner, som anvist på posen. Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Stil begge dele på bordet i små skåle.

5. Server de saftige koteletter med pasta, tomatsauce og gnavergrønt. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrælle gulerødder og skære dem i stave.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre