Max 15 min.: Grillspyd med svinekød. Serveret med kartofler, sauce og salat.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 800 gramkartofler
  • 400 gramkoteletter
  • 400 gramfærdiglavet brun sauce
  • 50 gramsolsikkekerner
  • 3 stkpære
  • 200 gramrevne rødbeder
  •  paprika
  •  tørret oregano
  •  grillspyd
  •  salt
  •  peber
  •  dressing efter eget valg
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Grillspyd med svinekød. Serveret med kartofler, sauce og salat.

I samarbejde med

Lynhurtig aftensmad med svinekoteletter på grillspyd sammen med kartofler, brun sauce og rødbedesalat med pærer og solsikkekerner. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 800 gramkartofler
  • 400 gramkoteletter
  • 400 gramfærdiglavet brun sauce
  • 50 gramsolsikkekerner
  • 3 stkpære
  • 200 gramrevne rødbeder
  •  paprika
  •  tørret oregano
  •  grillspyd
  •  salt
  •  peber
  •  dressing efter eget valg

Fremgangsmåde

1. Skyl og skrub kartoflerne og skær de store kartofler i mindre stykker. Kog dem i saltet vand, til de er blevet møre, når du prikker i dem med en gaffel. Gem fire kartofler til kartoffelmadder i morgen.

2. Skær svinekoteletterne i store tern og bland dem med paprika og oregano efter eget ønske. Sæt koteletternene på spyd og krydr herefter med salt og peber. Steg dem på en pande med lidt olie. Du kan også grille dem, hvis vejret er til det.

3. Opvarm saucen i en gryde eller i mikroovnen.

4. Rist solsikkekernerne på en tør pande, til de er blevet gyldne. Køl dem af på en tallerken. Skyl pærerne og skær dem i tynde både. Bland pærer og solsikkekerner sammen med revne rødbeder og valgfri dressing.

5. Server de lækre spyd med de kogte kartofler, saucen og rødbedesalaten. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til skære pærer i tynde både.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre