Max 15 min.: Tabbouleh-salat med skinketern, madbrød og hummus

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 10 stkcherrytomater
  • 0.5 stkagurk
  • 1 pottepersille
  • 0.5 spskpaprika
  • 300 gramsvinekød i tern
  • 3 stkmadbrød
  • 300 gramfærdig tabbouleh-salat
  • 200 gramhumus
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En super nem og hurtig ret med en færdiglavet tabbouleh-salat som vi har peppet op med cherrytomater, agurk og persille. Serveret med skinketern stegt i paprika, lune fuldkornsmadbrød og hummus. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skyl cherrytomaterne, agurken og persillen. Skær cherrytomaterne og agurken ud efter eget ønske og hak persillen fint.

2. Varm en pande op med olivenolie, svits paprikaen og tilsæt skinketern. Steg skinketernene og krydr med salt og peber.

3. Lun madbrødene i ovnen eller på en brødrister.

4. Imens brødene lunes: Vend tabbouleh-salaten med cherrytomater, agurk, persille og den tilhørende dressing. Smag til med salt og peber.

5. Server tabbouleh-salaten med paprikastegte skinketern, lune madbrød og humus. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende salaten sammen og dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre