Max 15 min.: Tacogryde med oksekød og macaroni

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 450 gramfærdig fajitablanding
  • 500 gramhakket oksekød
  • 40 gramtaco krydderimix
  • 300 gramsuppehorn
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 30 gramtomatpuré
  • 100 gramrevet cheddar
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Denne tacogryde er super lækker, og vores egne børn var så vilde med den, at de spiste to portioner. Og endnu bedre: Den tager kun 15 minutter at lave. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Steg fajitablandingen i en gryde med olivenolie. Når grøntsagerne er tøet op, tilsættes hakket oksekød og tacomix. Lad kødet brune af og kog imens suppehornene efter anvisningen på pakken.

2. Når kødet er brunet af tilsættes hakkede tomater og tomatpuré. Smag til med salt og peber.

3. Server den lækre tacogryde med macaroni og revet cheddar på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at røre i tacogryden. De kan også hjælpe med at dække bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre